ÄVEN LUFT BEHÖVER SERVICE

Våra tjänster för ett väl fungerande inomhusklimat
Ventilation cleaning. Specialist at work. Repair ventilation system (HVAC). Industrial background
INJUSTERING

För att fördela luftmängden rätt i byggnaden, få balans mellan till- och frånluft, erhålla en effektiv ventilationsfaktor, förhindra att ”kortslutningseffekt” uppstår mellan till- och frånluftsystem, undvika drag i vistelsezonen samt få en god komfort i vistelsezonen så krävs injustering.

Air conditioning of buildings. Background of ventilation pipes. Laying of engineering networks. Industrial background
OVK-BESIKTNING

Enligt Förordningen (1991:31 ÖVR 61) senast ändrad (2009:5 ÖVR 85) som föreskriver när och hur funktionskontroll av ventilationssystem i alla våra daghem, skolor, vårdlokaler, flerbostadshus, kontorsbyggnader och affärer ska ske. Syftet är att säkerställa att ventilationssystemen uppfyller och bibehåller sin prestanda och kapacitet. 

Industrial Theme. Warehouse Heating and Cooling System Installation by Professional Caucasian Technician. Commercial Building Ventilation Rectangle Canals. Air Distribution.
FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL

Luft är en färskvara. Och som alla färskvaror måste den kontinuerligt vårdas med omsorg. Med rätt service mår både luften och människorna bättre. Samtidigt sänker du driftkostnaden och ökar livslängden på din luftbehandlingsanläggning. Rätt service ger god luft, en lönsam investering!

ventilation system components on white background side view
ENERGI

Många förvaltare, företagare och fastighetsägare slösar varje år miljontals kronor på att inte se över sin energiförbrukning. Trots att detta är en allt dyrare post, tar de flesta inte tag i problemet, utan tror redan man gjort allt. Lika vanligt är det att man köper in dyr utrustning, utan att först analysera ordentligt vad som ger den bästa totalekonomin.

Auktoriserad servicepartner för:
I3AHCO

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Välkommen att kontakta oss genom att klicka på kontakt knappen. Ni kommer att skickas till kontaktformuläret. Hör gärna av er om ni har frågor kring webbshopen eller våra tjänster.